Alla Fotbollströjor Billigt som ska bäras vid fotbolls-VM 2022 i Qatar har släppts. Klicka på länkarna i var och en av de åtta världsgrupperna nedan för att se var och en i detalj genom vår bevakning av lanseringen under de senaste månaderna!Detta är Borussia Mönchengladbachs "Mångfald"-tröja som användes i den tyska Bundesliga-matchen mot Borussia Dortmund. Denna 2022-23-version är i gråskala toner med en monokrom krön också och, i enlighet med "Verantwortung in Fußballschuhen" (ansvar för fotbollsskor ) motto, med sponsringslogotyper med en regnbågsflaggafyllning.Detta läggs till matchens hörnflaggor och kaptenernas armband är regnbågsfärgade, medan Puma-logotyperna och MÖNCHENGLADBACH-trycket på nedre delen av antidiskrimineringsreleasen är i grönt.
West Ham fotbollströja Herr med namn har släppt sitt tredje samarbete kit med den legendariska heavy metal-gruppen Iron Maiden.Tröjan kombinerar West Hams byteströja svart med Premier League-klubbens ikoniska klarhet och himmelsblå. Ett rödbröstband har Iron Maiden-logotypen med "IMFC" som visas i det vanliga kittillverkningsutrymmet.Saudiarabiens vinst över Argentina kommer att bli en av de största störningarna i världscuphistorien.Detta fanns inte i manuset. Lionel Messis sida var tänkt att vara en av favoriterna i vad som förutspåddes bli en strålande svansång till hans lysande karriär.Men med kom Saudiarabien och förstörde allt genom att vinna 2-1.Europeisk fotbollsexpert Julien Laurens sa till talkSPORT: "Verkligen otroligt. Det är vad VM handlar om. Det här är en av de största, största störningarna genom tiderna tillsammans med Nordkoreas vinst mot Italien 1966, Kamerun mot Argentina 1990, Senegal mot Frankrike 2002."West Ham x Iron Maiden 2022/23-tröjan har ett klassiskt Hammers-vapen som favoriserats av bandets ledare, Steve Harris. En ny Hammer and Bass-sköld är placerad på skyltningsområdet ovanför Harris nummer 11. Titeln på den klassiska Maiden-låten 'Die With Your Boots On' är placerad på de nedre ytterärmarna.
Brasilien tröja billigt sammanfogar tydligen 10 av Nikes 2022 World Cup tröjor - men bara av de stora lagen som Frankrike, Nederländerna, Brasilien och England. Mindre lag som Qatar, Saudiarabien och Polen saknas tydligen.I motsats till andra mash-up-kit består One Nike-tröjan mestadels av de mest anmärkningsvärda delarna av varje kit - federationens vapen och Swoosh. Den har därför cirka 10 toppar och 10 Swooshes.Pengarna som samlas in kommer att gå till CEAR, den spanska kommissionen för flyktinghjälp, som arbetar för att uppfylla de mänskliga rättigheterna för alla flyktingar, statslösa personer och migranter. Efter budgivningen kommer det slutliga beloppet att matchas av Sprinter för att donera till ändamålet.